A kezdetek
2019. július 26. | Budapest

 

 

REGISZTRÁLNI LEJJEBB TUDSZ!

Brendon Watt-tal
a „Relationship. Are You Sure You Want One?” társszerzője

A KURZUS | A KÖNYV

 
 

ESTI ELŐADÁS BUDAPESTEN

Időtlen idők óta egyedül vagy, és nem érted, miért nem tudsz megmaradni egy kapcsolatban sem? Szeretnél trauma és dráma néküli kapcsolatokat teremteni? Lehetséges tudatosan nem-teremtetté tenni egy kapcsolatot és barátokként elválni az extől?

Az ausztrál szerző, Brendon Watt facilitálásával a Kapcsolatok másképp egy kihagyhatatlan kétórás előadás a „Relationship. Are you sure you want one?” című könyv alapján, melynek Brendon a társszerzője. Nem számít, hol tartasz épp a kapcsolatok tekintetében, ezen esemény arra ösztönöz majd, hogy feltedd a kérdést: mi más lehetséges?

2019. július 26., Budapest
Ár: 150 EUR

Előfeltétel: nincs

Kíváncsi vagy és szeretnél többet megtudni? Iratkozz fel, és az egyik csodálatos szervezőnk felveszi veled a kapcsolatot!

REGISZTRÁLÁS SZEMÉLYES RÉSZVÉTELRE REGISZTRÁLÁS ÉLŐ HANGKÖZVETÍTÉS

Brendon Watt

Brendon Watt az Access Consciousness Ausztrália sikeres CFO-ja, nemzetközi előadó és a Tudatos szülő, tudatos gyerek kurzusok facillitátora világszerte.

A gyermekkorára így emlékszik: „Mindig tudtam, hogy létezik valami más, és mégis minden időmet azzal töltöttem, hogy megpróbáljak beilleszkedni és ugyanolyan lenni, mint mindenki más. Amikor felismertem, hogy bármit képes vagyok megváltoztatni – akkor pontosan ezt tettem!”

Egy küszködő értékesítőből és egyedülálló apukából globális előadóvá és CFO-vá vezető átalakulásának útja során Brendon kurzusokat és workshopokat facilitál világszerte, megerősítve másokat abban, hogy tudják, hogy nincsenek elrontva, hogy bármi lehetséges, és hogy csak egy választásra vannak a változástól.

Több információért látogass el a www.brendonwatt.com oldalra

Budapest, meghívunk a Kapcsolatok másképp kurzusra!

 

Friss hírek itt

A SAJTÓKÖZLEMÉNYT ITT TÖLTSD LE

LETÖLTÉS

Nézd meg a szerzőket a TV-ben!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.