2,5 napos tanfolyam
2019. július 26-28. | Budapest és élő hangközvetítéssel 

 

 

 

REGISZTRÁLNI LEJJEBB TUDSZ!

Brendon Watt-tal
a Relationship. Are You Sure You Want One? társszerzője

A KURZUS | A KÖNYV

 
 

2,5 NAPOS KURZUS
BUDAPEST, HUNGARY

A kivetítések, elvárások és ítéletek, amelyekre oly gyakran épülnek a kapcsolatok, elkülönülést hoznak létre az egységközösség helyett, és végül elpusztítják a kapcsolatot.

A Kapcsolatok másképp egy meghívás valami nagyszerűbbre. Egy meghívás az egységközösségre.

Ezen a 2,5 napos kurzuson egyszerű és gyakorlatias eszközöket kapsz, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy megerősítsenek téged a számodra valóban működő kapcsolatok létrehozásában, kezdve az önmagaddal való kapcsolattal.

Ez a kezdete egy másfajta választásnak számodra arról, ahogyan egy kapcsolatban lehetsz vagy nem. Ez egy választás, és bárhogy is választasz, mi lenne, ha az egy számodra nagyszerű választás lenne?

Ez a tanfolyam élő hangközvetítéssel is elérhető!

Előfeltételek: 
Access Alapozó VAGYLétezz önmagadként és megváltozik a világ esemény

2019. július 26-28.
Ár: 1500 EUR

Kíváncsi vagy és szeretnél többet megtudni? Iratkozz fel, és az egyik csodálatos szervezőnk felveszi veled a kapcsolatot!

REGISZTRÁLÁS SZEMÉLYES RÉSZVÉTELRE REGISZTRÁLÁS ÉLŐ HANGKÖZVETÍTÉS

Brendon Watt

Brendon Watt  az Access Consciousness Ausztrália sikeres CFO-ja, nemzetközi előadó és a Tudatos szülő, tudatos gyerek kurzusok facillitátora világszerte.

A gyermekkorára így emlékszik: „Mindig tudtam, hogy létezik valami más, és mégis minden időmet azzal töltöttem, hogy megpróbáljak beilleszkedni és ugyanolyan lenni, mint mindenki más. Amikor felismertem, hogy bármit képes vagyok megváltoztatni – akkor pontosan ezt tettem!”

Drawing upon his transformation from a struggling tradesman and single dad to global speaker and CFO, Brendon facilitates classes and workshops all over the world, empowering others to know they are not wrong, that anything is possible and that they are only one choice away from change.

Több információért látogass el a www.brendonwatt.com oldalra

Friss hírek itt

A SAJTÓKÖZLEMÉNYT ITT TÖLTSD LE

LETÖLTÉS

Nézd meg a szerzőket a TV-ben!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.